Gzella to historia marki, która rozpoczęła się w 1985 roku i dzięki konsekwentnemu rozwojowi stała się ona symbolem wiarygodnego i stabilnego biznesu oferującego wyroby, które są idealnie dopasowane pod gusta i potrzeby odbiorców. Ponad 30 lat rozwoju, doświadczenie pracowników i silne przywiązanie do lokalności pozwoliło stworzyć firmę będącą synonimem dobrego smaku i wyśmienitych doznań kulinarnych, co zostało docenione przez naszych konsumentów oraz branżowych partnerów. Niezmiennie jednak dążymy do zapewnienia jak najwyższej jakości produktów, tworzonych w zgodzie ze sprawdzonymi recepturami masarskimi minionych pokoleń, aby każdy niezależnie od swoich upodobań mógł cieszyć się smakiem produktów tworzonych z duchem Borów Tucholskich i dostępnych głównie za pośrednictwem sieci sklepów własnych!

Linia z Kociewskiej Wędzarni

Naturalny dym bukowy w połączeniu ze starannie selekcjonowanym surowcem wieprzowym pozwoliły stworzyć wyjątkowe produkty rodem z dawnych lat świetności krajowej tradycji masarskiej. Wysoka mięsność ponad 120 g w każdym produkcie, niezwykły aromat i kruchość połączone z wyrazistym kolorem wędzenia oraz doskonałym smakiem wysokojakościowej wieprzowiny to prawdziwa gratka dla koneserów wyrobów mięsnych. Linia z Kociewskiej Wędzarni nie posiada także dodatków glutaminianu monosodowego i fosforanów, dzięki czemu jej wyjątkowość można odnaleźć w każdym kolejnym kęsie.

OTWARTE W GODZINACH:

poniedziałek – piątek: 7:00 – 20:00
sobota: 7:00 – 15:00