PERFEKCJA SMAKU OD POKOLEŃ
OLEWNIK

Zakłady Mięsne Olewnik to grupa nowoczesnych, uzupełniających się zakładów produkcyjnych, gwarantujących najwyższą jakość produktów przy zastosowaniu najlepszych surowców i sprawdzonych receptur.

Historia Zakładów Mięsnych Olewnik sięga 1989 roku. Wtedy to właśnie Włodzimierz Olewnik otworzył pierwszy zakład masarski w Świerczynku. Niewielka miejscowość na Mazowszu stała się kolebką polskiego wędliniarstwa i miejscem narodzin rodzinnej firmy ze 100% polskim kapitałem. Od tego momentu minęło już ponad 25 lat, a Zakłady Olewnik znajdują się w czołówce producentów polskiej branży mięsnej. Dzięki niezmiennym wartościom, pielęgnowanej przez lata tradycji wędliniarstwa i uważnej obserwacji dynamicznie zmieniającego się rynku, grupa Olewnik nieustannie się rozwija, dorównując wiodącym producentom na rynku międzynarodowym.

Godziny otwarcia
pon-pt. 7.00-20.00, sob. 7.00-14.00

Zakłady Mięsne Olewnik działają w oparciu o najwyższe standardy jakości.

facebook2Strona internetowa